Hasan Coşkun Anadolu Lisesi


Vizyon: Hasan Coşkun Anadolu Lisesi olarak; Sürekli değişen Ülke ve Dünya koşulları için, gerekli bilgi donanımına sahip, kendisiyle, yaşadığı toplumla, geçmiş ve geleceği ile barışık, sorumluluklarının farkında, girişimci, yaratıcı, kendini geliştirmiş, insani değerlerinden ödün vermeden, milletimizin ve insanlığın temel değerlerini benimseyip yüceltecek erdemli bireyler yetiştirmek, öğrencilerimizin yeteneklerini ön plana çıkarıp geliştirecek faaliyetler yapmaktır.

Misyon: Hasan Coşkun Anadolu Lisesi olarak; Öğrencilerimizi, sürekli değişen dünyada, birey-toplumlar ve Devletlerarasındaki rekabette en büyük belirleyicinin bilgi olduğu ve bu bilgiyi doğru kullanmak olduğu gerçeğini kavratarak, onları Milletimize ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirebilme becerilerini kazanabilecekleri bilgilerle donatarak Yüksek Öğretime hazırlamak.

Başarılar: 20232-2023 Eğitim-Öğretim yılı sonunda 110 öğrencimiz YGS-LYS ye girmiş ve 88 öğrencimizin barajı geçtiği görülmüştür.1 öğrencimizde YÖS´ kapsamındaki sınavlara dahil olduğundan YÖS sınavına girmiş ve başarılı olmuştur. Başarımız her geçen yıl artarak devam etmektedir.

Saatler: Başlangıç : 08:30 Bitiş : 16:00
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğrenci velileri organize etmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: TABAN 74 TABAN 93
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Futsal ve basketbol alanlarında bir çok birincilikleri vardır. Curling takımımız Türkiye Üçüncüsü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Teknofest ve diğer projelerde imkanlar ölçüsünde katılım sağlamaktayız.
Kontenjan Bilgileri: 136 öğrenci

Telefon - 0 505 737 1773

Belgegeçer - (224) 372 9254

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hasancoskunanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mh. Ulus Sk. Numara1 16450 Kestel / Bursa

Öğretmen :38
Öğrenci :570
Derslik :17
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :öğleden sonra (okul binasının deprem güçlendirmesi nedeni ile Hasan Aslanoba Anadolu Lisesi binası kullanılmaktadır)

Yerleşim Yeri - Adres : Yeni Mh. Ulus Sk. 16450 Kestel / Bursa

Adres - Yeni Mh. Ulus Sk. Numara1 16450 Kestel / Bursa

Ulaşım Şehir merkezinden hafif raylı sistem,1/k ,91 nolu belediye otobüsleri ve Kestel Toplu Konutlar minibüsleri ile Toplu konutlar mahallesinde inerek 20 m yürüyerek okulumuza ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine :12km İlçe merkezinde yer almaktadır.